0 db termék

összesen 0 Ft

Rólunk

LámpaPláza - RólunkCégünk - amely 100 %-ban magyar tulajdonú - több mint 25 éve foglalkozik világítástechnikai berendezések, lámpák, fényforrások és egyéb világító eszközök forgalmazásával. Ott voltunk a wolfram szálas izzóktól kezdve a napjainkat még inkább meghatározó LED égők, szalagok világában, így pontosan tudjuk, ismerjük előnyeiket és hátrányaikat. Munkatársaink nem csak több éves szakértelemmel, kedvességgel foglalkoznak ügyfeleinkkel, hanem egyedi ajánlat elkészítését is vállalják. Lakberendezőink már az építkezés kezdetén segíthetnek a megfelelő mennyiségű, minőségű fényforrás, lámpa kiválasztásában. Hiszen egy adott helyiség megvilágítása fontos szerepet tölt be mind a szoba funkcionalitásában, mind az ember életében.

Bátran és bizalommal fordulhat munkatársainkhoz kéréseivel, kérdéseivel. Segítenek eligazodni a rengeteg lámpa, izzó, égő, fényforrás különböző paraméterei között (foglalatok típusa, fényerősség, színhőmérséklet). Mindig az Önnek legmegfelelőbb termék kerülhet otthonába, ezáltal még színesebbé, egyedibbé varázsolhatja helyiségeit.

Olyan nagy gyártók termékeit forgalmazzuk, mint az Eglo, Globo, Rábalux, Prezent, Luxera, Markslöjd, Ideal Lux, Elstead, Philips, Searchlight.

 

Céges adatok:

Cég neve: HCE Transker Kft  
Cég székhely: 4002 Debrecen, Cukros utca 2.  
Cég telephely: 4002 Debrecen, Cukros utca 2.  
Cégjegyzékszám: 09-09-010537  
Bejegyző bíróság: Hajdú-Bihari Megyei Bíróság mint Cégbíróság  
Adószám: 13249731-2-09  
Közösségi adószám: HU13249731  
Központi email cím: info@lampaplaza.hu  
Telefonszám: +36-70-383-1529